Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΣΠΙΡΤΖΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ένα εκατομμύριο πολίτες ταλαιπωρήθηκαν και η ΕΥΑΘ δεν μπορούσε να κάνει έναν προγραμματισμό.

«Είναι αδιανόητο για έξι ολόκληρες ημέρες, ένα εκατομμύριο πολίτες να μην έχουν νερό και να ταλαιπωρούνται και η ΕΥΑΘ να μην μπορεί να κάνει έναν προγραμματισμό» δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», σχετικά με τη διαχείριση της βλάβης στον αγωγό ύδρευσης της Αραβησσού και των σοβαρότατων προβλημάτων στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης.

«Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, το Σάββατο έγινε μία σύσκεψη, όταν αυτή έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα που προέκυψε το πρόβλημα» παρατήρησε ο κ. Καράογλου, εκφράζοντας απορία «για ποιον λόγο μέχρι τώρα δεν υπήρξε η ανάληψη ευθύνης από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, τη διοίκηση της ΕΥΑΘ, την εποπτεύουσα υφυπουργό, οποιονδήποτε».

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου, στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ακύρωσαν τη χρηματοδότηση του έργου επέκτασης του διυλιστηρίου που παίρνει νερό από τον Αλιάκμονα, έτσι ώστε οι πηγές Αραβησσού, να λειτουργούν ως εναλλακτική πηγή ασφαλείας, ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Παραπέμπω τον κ. Φάμελλο στη δήλωση του κ. Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ για 6-7 χρόνια κι εγώ ως υπουργός Μακεδονίας-Θράκης τον βρήκα και συνέχισε και παρέμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και ο οποίος, λέει, ότι δεν ακυρώθηκε το 2012 το συγκεκριμένο έργο, αλλά ακυρώθηκε επί υπουργίας του κ. Σπίρτζη το 2016».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ