Skip to main content

Καράογλου: Δεν συμμετέχουμε στον ευτελισμό του κοινοβουλίου

Δεν συμμετέχουμε στον ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διεργασίας γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που δεν είναι νομιμοποιημένη, τόνισε.

«Ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να κάνει όσο περισσότερες προσλήψεις και εξυπηρετήσεις μπορεί στους δικούς του», δήλωσε στο radio North ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, προσθέτοντας πως «δεν συμμετέχουμε στον ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διεργασίας και δεν συμμετέχουμε στις εργασίες του κοινοβουλίου, γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που δεν είναι νομιμοποιημένη».

Ο κ. Καράογλου εξήγησε όσον αφορά το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής της ΝΔ πως «κομβικό σημείο του προγράμματός μας είναι η μείωση των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων από 3,5% που είναι μέχρι το 2022, στο 2% δηλαδή να κερδηθεί 1,5% δημοσιονομικός χώρος».

Σαν αναπληρωτής τομεάρχης εργασίας του κόμματος ο κ. Καράογλου τόνισε «κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν έχει να φοβηθεί κάτι από κυβέρνηση ΝΔ. Μπορούν να μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι εφαρμόζοντας μια νέα πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις».