Skip to main content

Καράογλου: Εντολή Μητσοτάκη για να τρέξει πιο γρήγορα η «Νέα Τούμπα»

Ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης ξεκαθάρισε ότι θα επισπευσθεί η διαδικασία ώστε ο ΠΑΟΚ να κατορθώσει να χτίσει το καινούργιο του γήπεδο.

Στο τραπέζι της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έπεσε το καυτό ζήτημα για τη «Νέα Τούμπα».

Πιο αναλυτικά, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου γνωστοποίησε πως το συγκεκριμένο θέμα δεν ήταν εξ αρχής στην ατζέντα αλλά προστέθηκε έπειτα από επιθυμία του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ΥΜΑΘ, «δόθηκαν όλες οι οδηγίες που θα έπρεπε να δοθούν για να επισπευστεί αυτή η διαδικασία ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατορθώσει να χτίσει το γήπεδό της».

Υπενθυμίζεται πως για το ζήτημα της «Νέας Τούμπας» τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως δεν θα υπάρξει καμία επιπλοκή στη συμφωνία των εμπλεκόμενων φορέων και ότι το μεγάλο αυτό πρότζεκτ θα υλοποιηθεί κανονικά.

Αναλυτικά τα όσα επεσήμανε το στέλεχος της κυβέρνησης στην κρατική τηλεόραση:

«Ο ''Δικέφαλος'' δεν θέλει κλουβί για να μείνει μέσα, θέλει γήπεδο για να ανοίξει τα φτερά του. Επομένως, το γήπεδο θα προχωρήσει, αυτή είναι η συμφωνία. Ο δήμος έχει αναλάβει να δει τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τα τεχνικά ζητήματα να συναντηθεί με τον αρμόδιο υφυπουργό, τον κ. Οικονόμου, σε μια ξεχωριστή σύσκεψη για να δρομολογηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου.

Το έργο θα γίνει. Είναι σαφής δέσμευση, επιτρέψτε μου να επιφυλαχτώ για το χρονοδιάγραμμα μέχρι να γίνει η σύσκεψη με τον κ. Οικονόμου».