Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΗ: Η ΕΠΟ ΔΙΩΚΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για αδικαιολόγητη απόφαση κατά της ΠΑΕ Άρης που «αλλοιώνει ξεκάθαρα το νέο πρωτάθλημα».

Θέση για την αφαίρεση των 6 βαθμών στην ΠΑΕ Άρης παίρνει με δήλωσή του ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, βάλοντας κατά της ΕΠΟ.

«Ως φίλος του Ηρακλή έχω βιώσει τρεις φορές την κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας μου. Έτσι, κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των φίλων και των παραγόντων της ΠΑΕ Άρης για την άδικη απόφαση της ΕΠΟ να αφαιρέσει από την ομάδα τους 6 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα» αναφέρει ο βουλευτής και προσθέτει:

«Δυστυχώς, στην περίπτωση της ΕΠΟ, παραμένουμε θεατές στο ίδιο έργο, καθώς φαίνεται για ακόμα μια φορά από τις αποφάσεις της ότι διώκει συστηματικά τη Θεσσαλονίκη.

Το λογικό θα ήταν, εάν υπήρχε παράβαση, η όποια ποινή να είχε ισχύσει στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020-2021 και όχι να υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ιδίως όταν ο Άρης ξεκινά δυναμικά με όνειρα, φιλοδοξίες και στόχους» τονίζει.

«Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη απόφαση η οποία προσβάλλει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους και αλλοιώνει ξεκάθαρα το νέο πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία» καταλήγει στη δήλωσή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ