Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ: Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ευγενική χειρονομία τους είναι μάθημα αλληλεγγύης, συνεισφοράς, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς, είπε για τις νοσηλεύτριες ο υφυπουργός.

Την απόφαση 10 νοσηλευτριών από νοσοκομεία της Κρήτης, με εξειδίκευση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, να μεταβούν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενισχύοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει νυχθημερόν το υγειονομικό προσωπικό της πόλης σχολίασε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.

«Η Κρήτη στέκεται στο πλευρό της Μακεδονίας για ακόμα μια φορά. Ευχαριστώ τις 10 νοσηλεύτριες από νοσοκομεία της Κρήτης που προσφέρθηκαν εθελοντικά να στηρίξουν τις προσπάθειες των συναδέλφων τους στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο κ. Καράογλου και πρόσθεσε:

«Η ευγενική χειρονομία τους είναι μάθημα αλληλεγγύης, συνεισφοράς, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς. Είναι ένα πολύτιμο μάθημα ζωής, τα διδάγματα του οποίου πρέπει να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα».

«Είμαι σίγουρος πως η υποδειγματική τους πράξη θα βρει και άλλους μιμητές. Μονάχα ενωμένοι θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές από τον πόλεμο που δίνουμε καθημερινά με την πανδημία», κατέληξε ο υφυπουργός
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ