Skip to main content

Καράογλου για Βασιλειάδη: Δεν υλοποίησε καμία δέσμευση για τον Ηρακλή

«Υπάρχει ένας σοβαρός επενδυτής, ο οποίος είναι ζεστός, έβαλε λεφτά και πρέπει να τον στηρίξουμε», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, για τον Τομ Παπαδόπουλο.

Αιχμές για τη στάση της Πολιτείας και συγκεκριμένα του Γιώργου Βασιλειάδη εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής, παρά τα όσα κατά καιρούς έχει δεσμευτεί, άφησε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Θόδωρος Καράογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποστηρικτής του «Γηραιού»:

Για τον Ηρακλή: «Ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις, βρέθηκε επενδυτής, ο οποίος έβαλε λεφτά. Δεν ήρθαν τα αποτελέσματα, γίνονται διορθωτικές κινήσεις και το περασμένο Σάββατο η ομάδα έφερε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο μας έκανε να χαμογελάσουμε στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχει ένας σοβαρός επενδυτής, ο οποίος είναι ζεστός και πρέπει να τον στηρίξουμε. Τα περιθώρια υπάρχουν, ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Αν κάνουμε και τώρα προσπάθεια μπορούμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι της ανόδου».

Για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας: «Ο κ. Βασιλειάδης σε κάθε του συνέντευξη λέει ότι αδικήθηκε ο Ηρακλής. Αυτό στο χωριό μου το λέμε ''τσάι και συμπάθεια''. Στο διά ταύτα τι έκανε; Υποσχέθηκε τρία πράγματα. Πρώτον, φανέλα με κρατική χορηγία. Ως τώρα, άνθρακες ο θησαυρός. Δεύτερον, τηλεοπτικά δικαιώματα ανάλογα με το μέγεθος του συλλόγου και ο Ηρακλής παίρνει τα ψίχουλα των 40 χιλιάδων ευρώ. Και τρίτον υποσχέθηκε ρύθμιση των οφειλών του παρελθόντος ώστε να πληρώσει ο Παπαδόπουλος τα χρέη του Παπαθανασάκη, όμως όχι όλα και όχι μια κι έξω. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε».