Skip to main content

Καράογλου: Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να βρεθεί κανείς στο περιθώριο

Tο πολύτιμο έργο που προσφέρει η διοίκηση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο εξήρε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

Την αμέριστη συμπαράσταση, την απεριόριστη εκτίμηση και τον απόλυτο σεβασμό της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πολύτιμο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν, μετέφερε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στη Διοίκηση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και στους ανθρώπους που στηρίζουν και ενισχύουν εθελοντικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Λαγκαδά, στη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στις δυο παραπάνω δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της καινοτόμου πρωτοβουλίας «Κανένας στο περιθώριο» που υλοποιεί η Ν.Δ., υπό την αιγίδα του Προέδρου της, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε όλη την επικράτεια, με στόχο στο τέλος Ιουλίου στελέχη του κόμματος να δημιουργήσουν «γέφυρες» συνεργασίας και επικοινωνίας με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.

Συνοδευόμενος  από την Περιφερειακή Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κα. Έφη Βασιλειάδου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Γιάννη Αργυρίου, τον Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Θανάση Βρίτκα, τον Συντονιστή του τομέα Υγείας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα κ. Μιχάλη Μελετιάδη και τους Προέδρους των αντίστοιχων ΔΗΜ.ΤΟ. κυρίους Διαμαντή Ματζάρη και Χαράλαμπο Αϊβαζίδη, ο κ. Καράογλου  μετέφερε στους ιθύνοντες την αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας να σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην προσπάθεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εφαρμόσει πολιτικές που «στραγγαλίζουν» την οικονομία, φτωχοποιούν τους Έλληνες, διαλύουν τη μεσαία τάξη και καταστρέφουν κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Όπως εξήγησε μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Καράογλου: «Επισκεφθήκαμε σήμερα το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαγκαδά για να τους πούμε, ως Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδίως σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι επισκέψεις αυτές σηματοδοτούν και κάτι ακόμη, την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία. Γιατί είναι αλήθεια ότι χάσαμε πολύτιμο έδαφος στη βάση μας, στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες. Είμαστε, λοιπόν, εδώ για να δημιουργήσουμε γέφυρες αμοιβαίας επικοινωνίας και συνεργασίας με τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης, προκειμένου κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα να μην βρεθούν ξανά στο περιθώριο εξαιτίας της αδιέξοδης και εθνοκτόνας πολιτικής που εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ Για αυτόν τον λόγο τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε παρόμοιες επισκέψεις και σε άλλους φορείς που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού και τον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων.

Καταγράφουμε τα αυξημένα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμευόμαστε για το αυτονόητο, την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη-ενίσχυση των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης. Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι πάνω από κόμματα και πολιτικές ταυτότητες, το κοινωνικό πρόσωπο δεν αποτελεί μονοπώλιο της Αριστεράς.  Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά, ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας».