Skip to main content

Καράογλου: Η νέα ΠΑΕ Ηρακλής να συσταθεί ό,τι και να γίνει!

«Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν από το υστέρημα τους. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Πεπεισμένος πως θα βρεθεί οριστική λύση αναφορικά με τη σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ρ/σ «Fair Play», ο Θόδωρος Καράογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο  βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

«Πάντα σε συνεννόηση με τον Ηρακλή, θα μαζευτούν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Για να δούμε πως θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών.

Και κάποια άλλα τρέχοντα έξοδα. Δηλαδή κατά κύριο λόγο πρακτικά θέματα. Επιπλέον θα γίνει και μια ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα τις ομάδας. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια.

Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και θα πρέπει να ξέρουν. Επιπλέον εγώ θα ζητήσω στην συνάντηση που πρέπει να γίνει με τον υπουργό, να μας πει ποια είναι τα χρέη μας. Και βέβαια πως σκοπεύει να μας βοηθήσει. Γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει. Περιμένουμε να υπάρξουν απαντήσεις από την πλευρά του υπουργού.

Οι νέοι επενδύτες θα πρέπει να ξέρουν. Υπάρχουν επαφές και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντως θέλω να πω πως ό,τι και να γίνει θα κάνουμε την ΠΑΕ. Ο Ηρακλής του χρόνου θα παίζει στη Β' Εθνική.

Ο Ηρακλής είναι μια οικογένεια. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Το πείραμα πέρυσι πέτυχε και πρέπει να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Θα πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει παίρνοντας διαρκείας».

Για την συνάντηση με τον Αδαμίδη: «Είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Ποντάρουμε επάνω του και πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει. Η συνάντηση αυτή θα γίνει αύριο».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν από το υστέρημα τους. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο».