Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΑΝ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καράογλου έκανε λόγο για μια αντιπολίτευση που λειτουργεί ως εργοστάσιο παραγωγής «fake news».

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την εκκίνηση του έργου του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Έδεσσας ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε ως «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς» την εν λόγω εξαγγελία και ο κ. Καράογλου έκανε λόγο για μια αντιπολίτευση που λειτουργεί ως εργοστάσιο παραγωγής «fake news»

Αναλυτικά η δήλωση Καράογλου:

 «Οι άνθρωποι που επί διακυβέρνησής τους εγκαινίαζαν μουσαμάδες, οι πολιτικοί που καταδίκασαν τη Θεσσαλονίκη σε πέντε χρόνια στασιμότητας και υπανάπτυξης, οι πολιτικοί που μπήκαν στον ακινητοποιημένο συρμό του Μετρό Θεσσαλονίκης παριστάνοντας ότι πηγαίνουν… βόλτα, έχουν το πολιτικό θράσος να ομιλούν για επικοινωνιακή φιέστα του Πρωθυπουργού στην πόλη μας.

Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα έχει αποδειχθεί πολλάκις μέχρι σήμερα.

Το Μετρό Θεσσαλονίκης προχωρά παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τις κοπιώδεις προσπάθειες τους να το εκτροχιάσουν. Η εξωτερική περιφερειακή (fly over) μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς “Thess Intec” ωριμάζει, η σύνδεση του λιμανιού με την ΠΑΘΕ και τον σιδηρόδρομο το ίδιο, ενώ και οι δυο οδικοί άξονες που ανακοινώθηκαν σήμερα βάζουν τη Βόρεια Ελλάδα στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει το… εμβόλιο της αποτελεσματικότητας και είναι ο Πρωθυπουργός των μεγάλων έργων που γράφουν ιστορία στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Απέναντί του, δυστυχώς για τη χώρα, έχει μια αντιπολίτευση που αντί να συμπεριφέρεται με υπεύθυνο τρόπο, λειτουργεί ως εργοστάσιο παραγωγής fake news. Οι Θεσσαλονικείς τους γνώρισαν, οι Θεσσαλονικείς τους ξέρουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ