Skip to main content

Καράογλου σε Νοτοπούλου: Πλειοδοτεί γιατί τής κλέβουν τη δόξα

Τα τελευταία 24ωρα ο κ. Γιαννούλης τής κλέβει την επικοινωνιακή δόξα, είπε ο Θεόδωρος Καράογλου σχολιάζοντας τη δήλωση Νοτοπούλου

Επιλεκτικό σχολιασμό της δήλωσής του σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης καταλογίζει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου καταλόγισε «ακροδεξιές κορώνες» στον υφυπουργό για τη δήλωση του «καθένας μπορεί να τρώει ό,τι θέλει και όπου θέλει» με την οποία αναφέρθηκε στο μπάρμπεκιου με χοιρινό κρέας στα Διαβατά την προσεχή Κυριακή (δείτε αναλυτικά εδώ).

Ωστόσο ο κ. Καράογλου στην απάντηση του προς την βουλευτή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ενημερώνω την κυρία Νοτοπούλου πως εγώ δεν κάνω πολιτική μέσα από το Facebook».

Όπως λέει στη συνέχεια, «πέραν, λοιπόν, του σημείου που επικαλείται, πρόσθεσα στη δήλωσή μου οτι: "Καλό θα είναι να αποφεύγονται εντάσεις γιατί και οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι που ψάχνουν για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, τον πολιτισμό τους και την παράδοσή τους».

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου, «αυτό το κομμάτι ξέχασε να το "σχολιάσει", εκτός και αν διαφωνεί με το υπόλοιπο σκέλος της δήλωσής μου, το οποίο εσκεμμένα... παραλείπει. Αλίμονο εάν συμφωνούσαμε σε όλα με την κυρία Νοτοπούλου...».

Καταλήγοντας  ο υφυπουργός αναφέρει πως «σε κάθε περίπτωση, αντιλαμβάνομαι την αγωνία της τώρα που έμεινε πίσω στην εσωκομματική "αρένα" του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και τα τελευταία 24ωρα ο συνάδελφός της κ. Γιαννούλης της "κλέβει" την επικοινωνιακή δόξα. Για αυτό προσπαθεί να πλειοδοτήσει επενδύοντας στη μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Την ενημερώνω ότι οι δηλώσεις των πολιτικών πρέπει να διαβάζονται από την αρχή έως το τέλος και όχι αποσπασματικά».