Skip to main content

Καραπαπάς: Να παραιτηθεί ο Μπιτσαξής

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" και υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για τον ρόλο του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή στα επεισόδια του ΟΑΚΑ και ζήτησε την παραίτησή του

Η δήλωση του γγΑ Πάνου Μπιτσαξή πως οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Σούπερ Λίγκα δεν ήθελαν την αναβολή του ντέρμπι των "αιωνίων" υπό το φόβο επεισοδίων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της "ερυθρόλευκης" πλευράς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται καλώντας τον να παραιτηθεί αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

"Ο γενικός γραμματέας μιλά διαρκώς και πολλές φορές λέει διαφορετικά πράγματα. Την Παρασκευή, ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Μπιτσαξή που ήταν στο Βελιγράδι και του μετέφερε τις δικές μας ανησυχίες, γιατί παίρναμε πληροφόρηση για μεγάλα επεισόδια.

Ο κ. Μπιτσαξής είπε ότι δεν σκέφτεται την αναβολή, γιατί είναι μεγάλο παιχνίδι και δεν μπορεί να αναβληθεί. Αυτή την ώρα που το ποδόσφαιρο βάλλεται καλό θα είναι αυτοί που είναι σε υπεύθυνες θέσεις να προσέχουν τι λένε και τι πράττουν.

Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο κ Μπιτσαξής, καλύτερα να παραιτηθεί. Την ώρα που καίγεται ένα γήπεδο είναι πολύ σοβαρό να βγαίνει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και να λέει ψέματα. Ο κ. Μπιτσαξής είπε ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αναβληθεί και μετά από δύο μέρες βγαίνει και λέει ότι οι δύο ομάδες και η Λίγκα δεν ήθελαν αναβολή", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Όσο για τη στάση των ΜΜΕ και του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν υπογράμμισε:

"Είναι να αναρωτιέσαι πώς ακόμη και από ΜΜΕ που ζουν από το ποδόσφαιρο να λέγεται ‘καταστρέψτε το ποδόσφαιρο’ ή ‘κλείστε το πρωτάθλημα’ κλπ. Χθες ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του βρέθηκαν σε ένα γήπεδο με τρομερά επεισόδια. Το πιο εύκολο θα ήταν να φτιάχναμε ένα DVD και να το στέλναμε στην UEFA ή στα δικά μας ΜΜΕ. Όμως δεν το κάναμε, γιατί θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς δεν δεχόμαστε επειδή ένας έχει προβλήματα στο μαγαζί του να πάει να βάλει φωτιά στο εμπορικό κέντρο. Θέλουμε να γίνει καλύτερη όλη η γειτονιά".