Skip to main content

Καρατζαφέρης: Προς τη σωστή κατεύθυνση οι αλλαγές στην Παιδεία

Ο άξονας των προτάσεων της κυβέρνησης για την Παιδεία κινείται στη σωστή κατεύθυνση, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δηλώνοντας «παρών» στο διάλογο.
Ο άξονας των προτάσεων της κυβέρνησης για την Παιδεία κινείται στη σωστή κατεύθυνση, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας «παρών» στο διάλογο.

«Ο ΛΑΟΣ θα συμμετάσχει στο διάλογο και, άλλωστε, ουδέποτε έφυγε από αυτόν», είπε ο κ. Καρατζαφέρης,προσθέτοντας ότι «θα είμαστε παρόντες και θα καταθέσουμε τις δικές μας παρατηρήσεις».

Αναφερόμενος στην περαίωση ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι στην οικτρή οικονομική κατάσταση που περιήλθε η χώρα εξαιτίας των λαθών και παραλείψεων των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα υπέρ των εμπόρων και γενικότερα των επιχειρηματιών.

Η συγκεκριμένα πρόταση, πρόσθεσε, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, πλην, όμως, πρέπει να υπάρξει δικαίωση όλων όσοι ήταν συνεπείς και φορολογικά ενήμεροι όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα, ανέφερε ο κ.Καρατζαφέρης, να υπάρξει μια έκπτωση 15% στους φόρους για τα επόμενα χρόνια.