Skip to main content

Καρδίτσα: Θερμή υποδοχή στη χρυσή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (φωτο+vid)

Η χρυσή πρωταθλήτρια βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια

Πνιγμένη στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η πρωταθλήτρια βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου στα 20 και 35 χιλιομέτρων βάδην.

Δήλωση της χρυσής ευρωπαίας πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη



Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στον χώρο του καταστήματος με την ίδια να δηλώνει στις δηλώσεις της στο karditsalive πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Εκδήλωση υποδοχής από τον δήμο Καρδίτσας

Κατά την επιστροφή της αθλήτριας στην Καρδίτσα η υποδοχή ήταν θερμή με εκατοντάδες κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με το karditsalive, να καταφθάνουν στην κεντρική πλατεία.

Στην εκδήλωση υποδοχής που διοργάνωσε ο δήμος Καρδίτσας παραβρέθηκαν, άνθρωποι όλων των ηλικιών που ήθελαν να τη δουν από κοντά, μέλη του δημοτικού συμβουλίου αλλά και η φιλαρμονική του δήμου.

Την Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και της απένειμε αναμνηστική πλακέτα που έφερε το έμβλημα του δήμου, το όνομα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και τους τίτλους που κατέκτησε στο Μόναχο. Η πλακέτα συνοδεύτηκε και από μία ανθοδέσμη. Αντίστοιχη πλακέτα εδόθη και από τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο.

Δείτε βίντεο: