Skip to main content

Καρέ-καρέ οι ληστείες του αστυνομικού σε βενζινάδικα και περίπτερα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του αστυνομικού που συνελήφθη για ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα και περίπτερα είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται ο αστυνομικός που συνελήφθη για ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικο να προσποιείται τον πελάτη.

Μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, τον ακινητοποιεί βγάζοντας το υπηρεσιακό του όπλο και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. Σε μια άλλη περίπτωση κάμερα ασφαλείας τον έχει πιάσει να ληστεύει ένα περίπτερο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητούσε χρήματα με κάθε τρόπο για να μπορεί να ικανοποιεί το πάθος του.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Στις σχετικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα μέσα τα οποία χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και 3 δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες δύο ληστείες.

Ο συλληφθείς, που κατετάγη το έτος 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.