Skip to main content

Καρφιά από Σβίγκου μετά τα σχόλια Γεννηματά για την Αριστερά

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα , η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μίλησε για βαρίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η προοδευτική παράταξη

«Ανάξια σοβαρού σχολιασμού» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, τα «όσα λέει για την Αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η κα Σβίγκου ανέφερε τα εξής:

«Τα όσα λέει για την Αριστερά και τον Α. Τσίπρα η Φ. Γεννηματά είναι ανάξια σοβαρού σχολιασμού. Συμπάσχουμε, όμως, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα της και την κατανοούμε όταν μιλάει για βαρίδια αφού η ίδια έχει πολλά γύρω της...».

Προηγήθηκε η σφοδρή κριτική της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΝΔ, όπου η κ. Γεννηματά τόνισε πως «αποστολή της παράταξης μας δεν είναι να σώσουμε τον καταρρέοντα κ. Τσίπρα, ούτε να σταθεροποιήσουμε τον αιωρούμενο κ Μητσοτάκη. Χρέος της παράταξης μας είναι να εγγυηθούμε την ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Και αυτό θα πράξουμε με συνέπεια- όπως πάντα έκανε η παράταξη μας».

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα , η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μίλησε για βαρίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η προοδευτική παράταξη και υπογράμμισε πως «αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Που δεν θυμίζουν τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό. Που, αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της. Αυτοί πρέπει να αλλάξουν, να ξαναβρούν τον εαυτό τους, την ταυτότητα τους. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς. Τσίπρας και εθνικό συμφέρον συγκρούονται. Τσίπρας και ανάγκες της κοινωνίας, έχουν πάρει διαζύγιο».