Skip to main content

Καρφιά Δούκα για ΟΣΦΠ: Μην πέσετε από τα σύννεφα, δείξτε κατανόηση

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ καυτηρίασε την άρνηση των Πειραιωτών για να συναινέσουν από χθες στην αναβολή των play-off της Super League.

Την άρνηση του Ολυμπιακού για να συναινέσει από χθες στην αναβολή των play-off της Super League λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού αναγκάζοντας ουσιαστικά τον συνεταιρισμό στο να συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα ώστε να επικυρωθεί οριστικά η απόφαση καυτηρίασε διαδικτυακά ο Λευτέρης Δούκας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ:

«Η άποψη τους για VAR και ξένους διαιτητές διαμορφωνόταν ανάλογα με τις ημέρες της εβδομάδας, τις ζυγές ήταν υπέρ, τις μονές εναντίον.

Ενίοτε, ρόλο έπαιζε και η απόσταση προσέγγισης του Καραπαπά στον διαιτητή.

Στο Διοικητικό Εφετείο ισχυρίστηκαν ότι η εισήγηση της ΕΕΑ είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα, στο υπόλοιπο της ζωής τους έκαναν σημαία το δεσμευτικό της απόφασης.

Για μισή και πλέον σεζόν διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους καταγγέλλοντας το πρωτάθλημα ως στημένο, μέχρι που πήραν κεφάλι στη βαθμολογία και μετατράπηκε σε κανονικό.

Όσο το αποκαλούσαν στημένο μάλιστα φώναζαν πως πρέπει να διακοπεί, τώρα με τον κορωνοϊό θεώρησαν πως δε συντρέχει λόγος.

Μπρος στη γενική κατακραυγή, προσπάθησαν να μας πείσουν πως η άρνηση τους ήταν προϊόν παραπληροφόρησης και ανακάλυψαν με καθυστέρηση, πως δε συμφωνούσαν απλά με την αναβολή, αλλά ήθελαν και έκτακτο συμβούλιο.

Αυτοί, που στις 30/12 είχαν προαναγγείλει ότι δε θα λαμβάνουν μέρος, ούτε στα προγραμματισμένα.

Μην πέσετε από τα σύννεφα λοιπόν, αν τους ακούσετε να λένε προσεχώς, ότι ο Αυγενάκης έκανε πλάτες στον ΠΑΟΚ ή ότι «εμείς θέλαμε να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αλλά οι νομικοί του ΠΑΟΚ ήταν φοβισμένοι και έκαναν τα πάντα για να το αποφύγουν».

Δείξτε κατανόηση...».