Skip to main content

Καρφιά κυβέρνησης σε Τσίπρα: Δεν λέει λέξη για την αδιανόητη δήλωση Δρίτσα

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ζητά τον λόγο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αδιανόητη δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα περί τρομοκρατίας.

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά το ζήτημα της απεργίας πείνας του καταδικασμένου μέλους της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετά τη δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα περί τρομοκρατίας που έφερε τη σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη με σημερινή δήλωσή της συνεχίζει την επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το ότι δεν κάνει καμία δήλωση ούτε για την υπόθεση Κουφοντίνα, αλλά ούτε και για τις δηλώσεις του πρωτοκλασάτου στελέχους της Κουμονδούρου.

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την Κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη», λέει η κ. Πελώμη και προσθέτει:

«Η Κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες. Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα».