Skip to main content

Μπουτάρης σε Δημητριάδη: Πόσα λεφτά έβαλες στον Άρη;

Ο κ. Δημητριάδης στηλίτευσε το ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αν και φίλαθλος του Άρη συμμετείχε σε σύσκεψη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς

Επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο των «Εντάξει» Σωκράτη Δημητριάδη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή δηλώσεις του πρώτου σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης.

Ο κ. Δημητριάδης στηλίτευσε το γεγονός ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αν και φίλαθλος του Άρη συμμετείχε σε σύσκεψη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς.

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε ότι στο Μακεδονία Παλλάς έγινε μια συνάντηση όλων των επισήμων αρχών για το συγκεκριμένο θέμα, εκτοξεύοντας πυρά προς τον κ. Δημητριάδη που τον αποκάλεσε «δήθεν Αρειανό»:  

«Ζητώ από τον κ. Δημητριάδη που με λέει δήθεν Αρειανό να πει πόσα λεφτά έβαλε τα τελευταία χρόνια στον Άρη».

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπήρξε ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της ομάδας μπάσκετ του Άρη τη δεκεατία του '80.

Για το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, λέγοντας ότι «Ισχύει στο ακέραιο η θέση ότι είμαστε απολύτως θετικοί, ως “Εντάξει”,  αλλά κι εγώ προσωπικά, για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού  αθλητικού –και όχι μόνον – έργου. Δηλώσεις και τοποθετήσεις που  γίνονται με γνώμονα οπαδικά κριτήρια, από όποιον κι αν γίνονται, είναι  μη αποδεκτές.

Θεωρώ δεδομένο ότι καμία ομάδα της πόλης μας –και εν προκειμένω ο  ΠΑΟΚ- δε θα λειτουργούσε ποτέ εις βάρος της Θεσσαλονίκης και του  δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια.

Εφόσον υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα σχέδια σε ανάλογες συνθήκες, για  οποιονδήποτε σύλλογο, σε οποιαδήποτε περιοχή της πόλης, θα τύχουν της  ίδιας θετικής αντιμετώπισης από πλευράς μας».