Skip to main content

Καρφιά ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε... ΟΣΕ για τις σημερινές καθυστερήσεις τρένων

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατηγορεί ευθέως τον ΟΣΕ για μη έγκαιρη πρόβλεψη των επιπτώσεων που θα μπορούσαν να υπάρξουν από την επιδείνωση του καιρού.

«Εμφύλιο» φαίνεται πως προκάλεσε το σημερινό μεγάλο πρόβλημα με τη μη πραγματοποίηση σιδηροδρομικών δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Διαβάστε: Ακινητοποιημένες για ώρα δύο αμαξοστοιχίες έξω από τη Θεσσαλονίκη

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατηγορεί ευθέως τον ΟΣΕ για μη έγκαιρη πρόβλεψη των επιπτώσεων που θα μπορούσαν να υπάρξουν από την επιδείνωση του καιρού, κάτι που οδήγησε σε ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ:

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ δύσκολη για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καθυστερήσεις και καταργήσεις τραίνων εξ' αιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η βροχή στα σημεία ΤΧ1 & ΤΧ2 (του σιδηροδρομικού δικτύου) πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού  Θεσσαλονίκης.

Παρότι οι δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες ήταν αναμενόμενες, με βάση τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, εν τούτοις ο μηχανισμός του Διαχειριστή της Υποδομής, ΟΣΕ, δεν αντέδρασε έγκαιρα, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των εκατοντάδων επιβατών που εμπιστεύτηκαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, για την μετακίνησή τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.