Skip to main content

Καρυπίδης: Χρόνια πολλά Άρη, τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

«Φέτος γιορτάζουμε τα 106α γενέθλια του Συλλόγου μας. Ένας ολόκληρος αιώνας και έξι χρόνια! Δέος…», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Τις πιο θερμές του ευχές για τα 106α γενέθλια του Άρη έστειλε διαδικτυακά ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω από όλα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα με την εξάπλωση του κορωνοϊού τονίζοντας ωστόσο πως «τα καλύτερα είναι μπροστά» για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας:

«Η 25η Μαρτίου είναι η σημαντικότερη ημέρα στη νεότερη ιστορία της πατρίδας μας. Αποτελεί μεγάλη εθνική και θρησκευτική γιορτή για την Ελλάδα, η οποία συμπίπτει με τα γενέθλια του ΑΡΗ μας.

Φέτος γιορτάζουμε τα 106α γενέθλια του Συλλόγου μας. Ένας ολόκληρος αιώνας και έξι χρόνια! Δέος…

Ο φετινός εορτασμός της εθνικής μας επετείου και των γενεθλίων του ΑΡΗ μας επισκιάζεται, δυστυχώς, από την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Η ανθρωπότητα υποβάλλεται σε μια άνευ προηγουμένου δοκιμασία, που δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε τα 106α γενέθλια του ΑΡΗ με τον τρόπο που θα θέλαμε.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται τούτες τις στιγμές πάνω από οτιδήποτε άλλο κι αυτό που προέχει είναι να νικήσουμε τον αόρατο εχθρό που μας απειλεί, χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Επιβάλλεται όλοι μας να τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των ειδικών. Μένουμε σπίτι. Έχουμε υποχρέωση να επιδείξουμε ατομική υπευθυνότητα. Μέχρι να “σκοτώσουμε” τον αόρατο εχθρό για να επιστρέψουμε ξανά στους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής μας. Για να βρεθούμε ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης και να χαρούμε ξανά όλοι μαζί την ομάδα μας.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο Europa League και βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος όλων μας και ευελπιστούμε να συνδυαστεί με τα 106α γενέθλια.

Εγώ, προσωπικά, όπως και όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, το πιστεύουμε. Όμως, μέχρι τότε, αυτές τις στιγμές προέχει η υγεία μας. Μέχρι να ξαναβρεθούμε στο Κλεάνθης Βικελίδης προσέχουμε τη ζωή μας, μένοντας σπίτι και ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών. Έτσι, θα νικήσουμε.

Χρόνια Πολλά ΑΡΗ! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…».