Skip to main content

Καρυπίδης: Δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Άρη

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έθεσε ως στόχο τα 12.000 διαρκείας ξεκαθαρίζοντας ότι «βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα πράγματα».

Την αισιοδοξία του για την πορεία του Άρη -βάζοντας παράλληλα ψηλά τον πήχη- εξέφρασε ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News».

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υποστήριξε πως «η έξοδος στο Europa League είναι μόνο η αρχή» υπογραμμίζοντας πως «δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Άρη».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων μίλησε για τα μετεγγραφικά, έθεσε ως στόχο τα 12.000 διαρκείας ενώ ξεκαθάρισε ότι «βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα πράγματα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Καρυπίδης:

«Αυτό που πετύχαμε τη χρονιά που τελείωσε συνιστά υπέρβαση, δεδομένου ότι ο Άρης προερχόταν από τέσσερα χρόνια σε κατηγορίες που δεν τις άξιζε. Περάσαμε μεγάλη περιπέτεια, αλλά επανήλθαμε δριμύτεροι και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα τη δυναμική που έχει ο σύλλογος και μαζί το πόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια από την κορυφαία κατηγορία. Όμως δεν μένουμε άλλο στο παρελθόν, βάζουμε πλώρη για περισσότερα και καλύτερα.

Η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα και η έξοδος στο Europa League, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα επιχειρήσουμε να χτίσουμε το στέρεο μέλλον μας. Αυτό που πετύχαμε φέτος δεν είναι το ταβάνι. Είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε η ομάδα μας να εξελίσσεται κάθε χρόνο και να μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε τη δίψα ως Άρης και ο κόσμος του και παράλληλα όλα τα εφόδια για να πετύχουμε. Υπομονή χρειάζεται και σταθερό βήμα κάθε χρόνο. Δεν χρειάζονται βιασύνες και υπερβολές. Αυτό που ονειρευόμαστε για την ομάδα μας δεν έχει ημερομηνία λήξης και γι’ αυτό πρέπει να πατάμε σε γερές βάσεις.

Στη λογική αυτή εντάσσονται οι κινήσεις που κάνουμε στις μεταγραφές. Ήδη έχουμε αποκτήσει δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και τον Λερίν Ντουάρτε, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μπράουν Ιντέγε, που νομίζω δεν χρειάζεται συστάσεις. Βεβαίως, θα απαιτηθεί να κάνουμε υπέρβαση για εκείνον διότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο και τέτοιοι φορ δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπολογίζουμε τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του Άρη.

Ωστόσο για να συνεχίσει η ομάδα μας να εξελίσσεται, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου της. Πρέπει οι οπαδοί μας να συνειδητοποιήσουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας της. Έχω πει ότι στόχος μας φέτος είναι τα 12.000 διαρκείας. Πρέπει να τον ξεπεράσουμε τον αριθμό. Με τον τρόπο αυτό θα στείλουμε και πολλά μηνύματα».