Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
x

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: H ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΡΗ

O ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως στόχος είναι να εξελιχθεί η ομάδα περισσότερο σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Έτοιμη να κάνει πρεμιέρα είναι η Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο και ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε προσωπική δήλωση εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως «η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη» για τον Άρη.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως στόχος είναι να εξελιχθεί η ομάδα περισσότερο σε σχέση με την περασμένη χρονιά διατηρώντας τα κεκτημένα της που είναι η εκ νέου έξοδος στα κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Έλληνας επιχειρηματίας:

«Μας χωρίζουν λίγες ώρες από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η προσδοκία όλων μας είναι να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με θέαμα, ισονομία και γεμάτες κερκίδες σε όλα τα γήπεδα.  

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως, δυστυχώς, ακόμη ένα πρωτάθλημα αρχίζει με προβλήματα. Ελπίζω, όμως, με την καλή διάθεση των εμπλεκομένων να ξεπεραστούν το συντομότερο. Αυτό επιβάλει το συμφέρον όλων των πλευρών και όχι μόνο των ΠΑΕ.

Για τον ΑΡΗ αισιοδοξώ ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ο ΑΡΗΣ επανατοποθετήθηκε πέρυσι στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφοντας εκεί που διαχρονικά ανήκει. Στις κορυφαίες θέσεις. Μεγάλωσε και εξελίχθηκε, όχι μόνο εντός γηπέδων, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Τα σημάδια είναι εμφανή.

Τη νέα χρονιά στόχος μας είναι να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα.
Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, τα οποία αποτελούν τη βάση των φιλοδοξιών μας.

Η ομάδα μας απέδειξε στο Europa League ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας. Ο άδικος, δε, τρόπος, που αποκλειστήκαμε, μας πείσμωσε τόσο πολύ, που θέλουμε να επιστρέψουμε του χρόνου στην Ευρώπη για να αποδείξουμε πράγματα.

Κάτι που δεν θα αλλάξουμε είναι η φιλοσοφία μας. Θα προχωρήσουμε και φέτος με δουλειά και πίστη στον εαυτό μας. Και φυσικά με αρωγό τον κόσμο μας γιατί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων μας δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα.

Το Σάββατο ξεκινάμε με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ομάδα και κόσμος, μαζί, θα κάνουμε το καθήκον μας για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…

Vamos!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ