Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ CAS ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Με δήλωσή του στο επίσημο site της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των κιτρίνων σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της FIFA

Σίγουρος για τη δικαίωση μετά την προσφυγή στο CAS δηλώνει ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων», αναφορικά με τη χθεσινή απόφαση της FIFA που επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για έναν χρόνο.

Ο κ. Καρυπίδης επισημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν νικητές από αυτή τη μάχη και καλεί τους φίλους του συλλόγου «να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας»

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Δυστυχώς για τον Άρη, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε.

Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας.

Οι φίλαθλοι του Άρη να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του Άρη. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ