Skip to main content

Καρυπίδης σε Μάντζιο: Κάνε ό,τι πρέπει για να αλλάξεις την κατάσταση

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Άκη Μάντζιο να πάρει όποιες αποφάσεις θεωρεί σωστές ο ίδιος προκειμένου να γυρίσει ο

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην εκτόνωση της αγωνιστικής κρίσης του Άρη με την παρουσία του και τις επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με το Sportime, ο πρόεδρος του Άρη, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Άκη Μάντζιο και προσπάθησε να του στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για να κάνει όποιες κινήσεις νομίζει ο ίδιος σωστές για να μπει ξανά το τρένο στις ράγες. Να γυρίσουν οι καλές εμφανίσεις και ο Άρης να νικήσει τον Παναθηναϊκό. «Πάρε όποιες αποφάσεις θεωρείς σωστές για να αλλάξεις την κατάσταση», ήταν το μήνυμα του Καρυπίδη, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα και να μείνουν στον πάγκο παίκτες για τους οποίους ξοδεύτηκαν τεράστια ποσά.

Είναι γεγονός πως ο Μάντζιος σκέφτεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Τζέιμς Τζέγκο, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Μπρούνο Γκάμα. Παράλληλα ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε στον Άκη Μάντζιο πως δεν υπάρχουν επαφές με άλλους προπονητές, καθώς είναι γεγονός πωβς το βαρύ κλίμα ενίσχυσε την προπονητολογία.