Skip to main content

Κάρπαθος- Αυτοκτονία 59χρονου πατέρα: Αναζητείται το άτομο που διέρρευσε το ροζ βίντεο

Έρευνες για το άτομο που διέρρευσε ροζ βίντεο στην Κάρπαθο βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την αυτοκτονία 59χρονου που είδε τον γιο του στο εν λόγω βίντεο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρπάθου από την αυτοκτονία ενός 59χρονου πατέρα που έπεσε θύμα bullying από συγχωριανούς του όταν είδε τον γιο του σε ροζ βίντεο με άλλον άνδρα.

Διαβάστε: Δωδεκάνησα: Αυτοκτόνησε γιατί τον κορόιδευαν για βίντεο με το γιο του και άλλον άνδρα

Οι αρχές αναζητούν το πρόσωπο, το οποίο τράβηξε και διέρρευσε το βίντεο που οδήγησε τον 59χρονο στην αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για πρόσωπο που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία του νησιού και μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος στο βίντεο.

Αδιευκρίνιστοι ωστόσο παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο εν λόγω άντρας διέρρευσε το βίντεο σε τρίτα πρόσωπα που με τη σειρά τους φρόντισαν να φτάσει το υλικό σε «φίλους» του 59χρονου αλλά και στον ίδιο.

Ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα ακραίου bullying γεγονός που τον οδήγησε στην αυτοχειρία, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα του. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού εξετάζουν και το ενδεχόμενο, η διοχέτευση του ροζ οπτικό ακουστικού υλικού σε τρίτα πρόσωπα να έγινε για λόγους αντεκδίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του 59χρονου φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιες γυναίκες του νησιού οι οποίες ενδέχεται χρησιμοποίησαν το ενδιάμεσο πρόσωπο για να εξασφαλίσουν το υλικό το οποίο και φρόντισαν να φτάσει στα κινητά τηλέφωνα προσώπων από το περιβάλλον του 59χρονου.

Δεν άντεξε τα σχόλια των συγχωριανών του

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος πήγε στο στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί τους μία κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε, την έβαλε στο κεφάλι του και τράβηξε την σκανδάλη βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Μάλιστα οι συγχωριανοί του ήταν αυτοί που ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο 59χρονος είχε χάσει τον ύπνο του, ωστόσο δεν έκανε σε κανέναν κάποια αναφορά για τα όσα είχαν συμβεί.