Skip to main content

Καρπενήσι: Στο εδώλιο 80χρονη γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της

Φιλοζωική οργάνωση μήνυσε τη γιαγιά όταν μέλη της πήγαν για εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν πως τα νύχια του γαϊδουριού δεν ήταν κομμένα.

Κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρπενησίου μία 80χρονη γυναίκα.

Φιλοζωική οργάνωση μήνυσε τη γιαγιά όταν μέλη της πήγαν για εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν στοn δρόμο τη γιαγιά με γαϊδουράκι, το οποίο δυσκολευόταν να περπατήσει. Οι φιλόζωοι παρατήρησαν πως τα νύχια στα πόδια του γαϊδουριού δεν ήταν κομμένα και γι’ αυτόν τον λόγο το ζώο δυσκολευόταν πολύ να μετακινηθεί.

Άμεσα η φιλοζωική οργάνωση κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες κάνοντας μήνυση στη γιαγιά για κακομεταχείριση του ζώου, ενώ παράλληλα κατάφερε να της πάρει το γαϊδουράκι από την κατοχή της. Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο δικαστήριο όπου ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της, ενώ κατα τη διάρκεια της απολογίας της λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς. Τελικά αθωώθηκε.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στα social ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης: «Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λυγμούς. Αθωώθηκε! Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι;».



Πηγή: tvstar.gr