Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΡΡΑΣ: ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών, στο κτήριο σημειώθηκαν βανδαλισμοί, με τον δήμαρχο να δηλώνει την απογοήτευσή του

Τη θλίψη του για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη το ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών κατά τη διάρκεια κατάληψης εξέφρασε ο δήμαρχος Εμμανουήλ Καρράς.

«Νιώθω, επίσης, απογοητευμένος, που η κατάσταση δε δείχνει κάθε χρόνο να αλλάζει», αναφέρει παράλληλα στην ανακοίνωσή του.

«Το σχολικό κτήριο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημίες τις οποίες ο δήμος θα καταγράψει και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε μελέτη για ολοκληρωμένη αποκατάσταση. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι πολύ σοβαρότερο. Πέρα από το κόστος των ζημιών, υπάρχει ο μεγάλος προβληματισμός όλων για την παντελή αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού της δημόσιας περιουσίας, της περιουσίας όλων μας. Η διαφωνία ή διαμαρτυρία ή η διεκδίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκδηλώνεται με εικόνες καταστροφής. Νομίζω πως όλες και όλοι σήμερα νιώθετε τα ίδια συναισθήματα μ΄ εμένα. Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, όπως διαπίστωσε το διδακτικό προσωπικό που άνοιξε το σχολείο μετά την κατάληψη, ότι οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν σε όλο το κτήριο, ωστόσο τα εργαστήρια πληροφορικής, του μηχανολογικού καθώς και του γεωπονικού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ