Skip to main content

Κασελάκης: Να μην μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Άρη

Ο φόργουορντ του Προμηθέα Πάτρας τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι πολύ επιθετική από την αρχή στοχεύοντας τις αδυναμίες του «Αυτοκράτορα».

Στο γεγονός πως ο Άρης παρουσιάζει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Προμηθέα εναντίον του «Αυτοκράτορα» στην Πάτρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο φόργουορντ της αχαϊκής ομάδας:

«Καταρχάς να καλωσορίσουμε στην ομάδα τον Λουκά. Η εμπειρία και η αγωνιστική του αξία είναι δεδομένες και είναι περιττό να μιλήσουμε γι αυτές. Πάμε στα του αγώνα. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μια ομάδα με βαριά φανέλα που βαθμολογικά είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με την ιστορία που κουβαλά. Ωστόσο, παρατηρούμε μια αγωνιστική ανάκαμψη τις τελευταίες αγωνιστικές.

Επ’ ουδενί δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Άρη. Γιατί πολύ εύκολα από Χριστούγεννα που είναι θα κάνουμε Πάσχα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί από το πρώτο λεπτό και να στοχεύσουμε τις αδυναμίες του Άρη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Θεωρώ πως ήταν πολύ καλό που δεν είχαμε διακοπή της αγωνιστικής δράσης στην περίοδο των γιορτών, γιατί οι ομάδες δεν θα βγουν εκτός ρυθμού. Ειδικά σε εμάς που ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα με τους αγώνες του 7DAYS EuroCup ήταν βάλσαμο.

Ελπίζω και ο κόσμος να ανταποκριθεί και να κάνει ένα διάλειμμα από το εορταστικό κλίμα και να δώσει το παρόν ώστε να μας βοηθήσει και να μας τιμήσει με την παρουσία του. Είναι πολύ όμορφο για έναν αθλητή να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο γι’αυτό και η παρουσία σας είναι πολύτιμη.

Τέλος, να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο, να έχετε και να εκτιμάτε την υγεία και να έχετε θέληση για δημιουργικότητα».