Skip to main content

Κασιμάτη: Ρητή και αυτονόητη η συγγνώμη μου - Ατυχής αστεϊσμός

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε δήλωσή της πως δεν υιοθετεί το σύνθημα και κατηγορεί τη ΝΔ για «υποκριτικό και χυδαίο αντιπερισπασμό».

Για «ατυχή αστεϊσμό, σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης» κάνει λόγο σήμερα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, που δηλώνει «δημόσια και χωρίς περιστροφές» ότι λυπάται για την παρερμηνεία στο σχόλιό της για τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της, «η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς».

Σύμφωνα με την κ. Κασιμάτη, «η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην "αναγκαστικότητα του ξύλου" μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους».

Νωρίτερα, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχαν μεταβεί οι εκπρόσωποι των ειδικών φρουρών, για μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της για εξύβριση.