Skip to main content

Κασσάνδρα: Ανησυχία για το πάγωμα του έργου του κλειστού γυμναστηρίου

Το κλειστό γυμναστήριο Κασσάνδρας έχει χωροθετηθεί στην Καλλιθέα και θεωρείται ένα από τα πιο κρίσιμα έργα για την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού.

Την πρώτη της θεσμική συνάντηση με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής Γιώργο Πασαλή, είχε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, κατά την οποία συζητήθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα συνεργασίας του Δήμου με την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ καθώς και η συμπόρευση των δύο Φορέων, με στόχο την ανάπτυξη του δήμου Κασσάνδρας.

Το ζήτημα κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Κασσάνδρας, το οποίο έχει χωροθετηθεί στην Καλλιθέα και αποτελεί ένα κρίσιμο αθλητικό έργο , ήταν το πρώτο τη τάξει που έθεσε η Δήμαρχος στον κ. Πασαλή, με έκδηλη την αγωνία της γιατί ως τώρα δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή του.

Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ την ενημέρωσε για την πορεία του έργου και τη διαβεβαίωσε ότι μετά τις απαραίτητες κινήσεις στις οποίες οφείλει να προβεί ο Δήμος, το κλειστό Γυμναστήριο θα αρχίσει να κατασκευάζεται.

Παράλληλα, ο κ. Πασαλής ενημέρωσε την κ. Χαλκιά για όλες τις τρέχουσες δράσεις της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ και για τα νέα Προγράμματα που διαθέτει προς υλοποίηση, προκειμένου ο Δήμος Κασσάνδρας να επιτύχει τη συμμετοχή του σ'αυτά.

Είναι γνωστή εξάλλου η θετική πρόθεση της Δημάρχου για την υλοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προς όφελος της Κασσάνδρας, με δεδομένη την ανάγκη της περιοχής για αναβάθμιση των υποδομών της.

Η συνάντηση της Δημάρχου και του Προέδρου της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων.