Skip to main content

Κασσάνδρα: Απομακρύνθηκαν σκουπίδια και μπάζα από κατεδαφισμένο μπαρ

Το Ποσείδι παρουσίαζε φέτος άσχημη εικόνα εξαιτίας των σκουπιδιών και των ογκωδών αντικειμένων που προέκυψαν μετά την κατεδάφιση του μπαρ.

Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού στο Ποσείδι και στην περιοχή του μπαρ Ποχόντα πραγματοποίησε ο Δήμος Κασσάνδρας στο πλαίσιο της καμπάνιας "Καθαρή Κασσάνδρα".

Η περιοχή που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε καλοκαίρι, παρουσίαζε φέτος άσχημη εικόνα εξαιτίας των σκουπιδιών και των ογκωδών αντικειμένων που προέκυψαν μετά την κατεδάφιση του μπαρ.

Ο Δήμος Κασσάνδρας χρησιμοποιώντας μηχανήματα έργου και απορριμματοφόρα καθάρισε πλήρως την περιοχή προκειμένου να την αποδώσει στους δημότες όπως πραγματικά αξίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή βρίσκεται και το Ιερό του Ποσειδώνα, οπότε η επισκεψιμότητα της εκτοξεύεται.

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, «οι χώροι απείρου φυσικού κάλλους, όπως αυτός στο Ποσείδι πρέπει να προστατεύονται από όλους και να φυλάσσονται καθαροί. Ο Δήμος πράττει στο ακέραιο το καθήκον του αλλά στη συνέχεια είναι και ευθύνη των δημοτών να διατηρήσουν το Ποσείδι καθαρό».

Τέλος, προειδοποίησε ότι όποιος γίνει αντιληπτός να εναποθέτει σκουπίδια ή ογκώδη απορρίμματα στην περιοχή θα αντιμετωπίσει βαριά πρόστιμα.

Δείτε πώς ήταν ο χώρος πριν καθαριστεί: