Skip to main content

Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Γίνονται προσβάσιμοι οι αγροτικοί δρόμοι

Έχει αρχίσει η αποκατάσταση παλιών αγροτικών δρόμων που ήταν επί πολλά χρόνια μη πρoσβάσιμοι για αγρότες που θέλουν να μεταβούν στα χωράφια τους.

Η διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας προχωρά στην ανάπλαση και διαμόρφωση αγροτικών δρόμων σε όλες τις κοινότητες για την ασφαλή πρόσβαση των αγροτών στις ιδιοκτησίες τους.

Με σχεδιασμό που εκπονεί η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Στακινός, έχει αρχίσει η βελτίωση  των οδικών αγροτικών δρόμων σε όλες τις κοινότητες και η αποκατάσταση παλιών αγροτικών δρόμων που ήταν επί πολλά χρόνια μη προσβάσιμοι.

Ήδη  ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις  στο αγροτικό δίκτυο στο Πευκοχώρι και το Παλιούρι,  ενώ  είναι σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες Φώκια και Άθυτο. Τις επόμενες ημέρες αρχίζουν οι εργασίες στην Κασσάνδρεια και θα ακολουθήσουν έργα σε Σίβηρη, Φούρκα, Καλλάνδρα, Χανιώτη, Κρυοπηγή, Πολύχρονο,  Νέα Σκιώνη και Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται για μια δέσμευση απέναντι στους δημότες της Κασσάνδαρς που υλοποιείται, ώστε να δοθεί στους αγρότες και στους ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις περιουσίες τους.