Skip to main content

Καστίγιο: «Ο Πρόμπιερζ μας οδηγούσε στην Β' Εθνική!»

Βολές κατά του Μίχαλ Πρόμπιερζ εξαπέλυσε ο Νέρι Καστίγιο.

 

Την άποψη του πως ο πρώην προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τους «κιτρινόμαυρους» στην Β' Εθνική εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νέρι Καστίγιο στο συνδρομητικό κανάλι της «NOVA». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το αν το γκολ που σημείωσε ήταν μία απάντηση στον Μίχαλ Πρόμπιερζ:
 
«Όχι, δεν ήταν απάντηση, δεν έχω να δώσω καμία απάντηση με το δικό μου γκολ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που αυτός ο προπονητής είναι παρελθόν για τη δική μου ομάδα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια, μας οδηγούσε στη Β’ εθνική».
 
Για το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο του Άρη των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη: 
 
«Χαίρομαι σήμερα που είχαμε την τύχη με το μέρος μας και κερδίσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το τεχνικό επιτελείο μας βοήθησε όλους τους ποδοσφαιριστές, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, στην ίδια γραμμή και να βγούμε από τη δύσκολη θέση».
 
Για την προσωπική του απόδοση:
 
«Πολλές φορές ασκήθηκε έντονη κριτική σε ότι αφορά το δικό μου το συμβόλαιο και ότι είμαι ο ποδοσφαιριστής του Άρη που παίρνει τα πιο πολλά χρήματα. Αυτήν τη στιγμή εάν δείτε του δικού μου λογαριασμούς θα δείτε ότι αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω πληρωθεί αυτά τα χρήματα που πιστεύει ο κόσμος. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη δική μου απόδοση. Δεν έπαιξα ποτέ για τα χρήματα… Με στενοχωρούσε, αλλά γι αυτό βγήκα και σήμερα να παίξω γιατί ποτέ δεν το έκανα για τα χρήματα».