Skip to main content

Καστοριά: Είχε μέσα στο ΙΧ πέντε σάκους με 72 κιλά κάνναβης

Σύλληψη 44χρονου αλλοδαπού για μεταφορά στην Ελληνική Επικράτεια μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της

Συνελήφθη χθες σε περιοχή της Καστοριάς ένας 44χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Αρχικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 44χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 72 κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

72 κιλά ακατέργαστης κάνναβης,
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
1 κινητό τηλέφωνο και
6 κάρτες SIM.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.