Skip to main content

Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της 82χρονης που βρέθηκε θαμμένη - Έπεσε σε αντιφάσεις (φωτο)

O 46χρονος γιος της κλήθηκε εκ νέου να καταθέσει ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη.

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί στην υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης στην Καστοριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης 82χρονης, η οποία βρέθηκε θαμμένη κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου Καστοριάς, δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα - Καστοριά: Η τραγική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη στο Δενδροχώρι

Στις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα, βρέθηκε σε ρέμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε άνθρωπο ή ζώο.

Κατόπιν τούτου, κλήθηκε εκ νέου να καταθέσει ο 46χρονος γιος, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτό συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, ο γιος της τώρα συνελήφθη για ψευδή κατάθεση. Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του και σε ερώτηση για την εξαφάνισή της είπε άλλη ημερομηνία από αυτή που είχε δηλώσει αρχικά.

Όταν δήλωσε την εξαφάνιση στις 16/9, είπε πως είχε να δει τη μητέρα του από την Πέμπτη 15/9.

Αφού λοιπόν βρέθηκε το πτώμα και πήγε να καταθέσει, είπε πως έχει να τη δει 10 μέρες. Άρα πιο πριν από τις 15/9. Έτσι τον συνέλαβαν για ψευδή κατάθεση, και θα καταθέσει ξανά τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς.