Skip to main content

Καστρίτης: Έχουμε να διαχειριστούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση

«Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις συνθήκες, είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», είπε ο κόουτς του Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως έχει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση καθημερινά, λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον Άρη, χωρίς πάντως να τα επικαλεστεί ως δικαιολογία για την ήττα από το Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Αυτοκράτορα»:

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να πω πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Καταρχάς, συγχαρητήρια στο Περιστέρι και στον κόουτς, η νίκη τους ήταν δικαιότατη. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Εμείς σαφώς και το ξέρουμε, όσοι ζούμε την καθημερινότητα αυτής της ομάδας, έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, κάθε μέρα στην προπόνηση. Παρόλ’ αυτά, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις συνθήκες, πρέπει να προχωρήσουμε έτσι και είμαι σίγουρος ότι με την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας κάθε μέρα στο γήπεδο, παρότι δεν τους ευνοούν οι συνθήκες, πολύ γρήγορα θα επιστρέψουμε και στα θετικά αποτελέσματα».

Για τα επεισόδιο στο τελευταίο δεκάλεπτο που προκάλεσαν τη διακοπή υποστήριξε: «Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος και προβληματισμένος με αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο. Νομίζω ότι για το ελληνικό μπάσκετ τα πράγματα κάθε μέρα αντί να πηγαίνουν καλύτερα και να λύνονται προβλήματα, δυστυχώς κάθε μέρα παρουσιάζεται ένα νέο αγκάθι. Νομίζω ότι, παρότι είμαι από τους πλέον άπειρους και ίσως όχι ο αρμόδιος για να προτείνω λύσεις και να πω τη γνώμη μου, νιώθω ότι έχουμε μεγάλη ανάγκη όλοι επιτέλους να φανούμε ώριμοι και με τεράστια υπευθυνότητα απέναντι σε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και μας έχει δώσει τόσες χαρές και μας παρέχει πλουσιοπάροχα και τα προς το ζην, να βρούμε λύσεις και να δούμε ποιο είναι το καλύτερο, ώστε να προχωρήσουμε τουλάχιστον στο χώρο του αθλητισμού και στο χώρο του μπάσκετ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υγεία».