Skip to main content

Καστρίτης: Με λίγη τύχη ίσως να διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο

Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο «Αυτοκράτορας» στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, επισημαίνοντας πως με λίγη τύχη παραπάνω στο τέλος, ο «Αυτοκράτορας» θα μπορούσε να φύγει νικητής από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων»:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Για μας το παιχνίδι, πέρα από το βαθμό δυσκολίας που, λόγω του γεγονότος ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, είχε και την ιδιαιτερότητα ότι προερχόμασταν από μία μακρά διακοπή και ειδικά σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που είχαμε βρει τον ρυθμό μας.

Τα παιδιά δούλεψαν πολύ στη διάρκεια της διακοπής, οπότε ένα ερωτηματικό που είχαμε ήταν πώς θα επανεμφανιστούμε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και στο αμυντικό transition. Έναν τομέα που ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος. Σκόραρε 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο από αιφνιδιασμούς και ήταν κάτι που μας πλήγωσε.

Παρόλ’ αυτά, για ακόμα μια φορά τα παιδιά μας, έδειξαν την πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές τους. Μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε ως το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου να διεκδικούμε με λίγη τύχη ίσως και κάτι καλύτερο.
Δυστυχώς, όπως πάντα οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός πήρε πιο σωστές αποφάσεις με το τελείωμα του παιχνιδιού στις κατοχές που είχε και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Εμείς έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια μπροστά μας, με πρώτο και σημαντικότερο απέναντι στον Κολοσσό στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας, όπως κάνουμε πάντα για να την πετύχουμε».