Skip to main content

Καστρίτης: Να διεκδικήσουμε αύριο ό,τι μας αναλογεί

«Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», είπε για το ματς με την ΑΕΚ ο κόουτς του Άρη.

Τον περιορισμό των λαθών, τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο των ριμπάουντ ξεχώρισε ο Γιάννης Καστρίτης ως τα τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Άρη αύριο στο ομολογουμένως απαιτητικό παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Αυτοκράτορα»:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πολύ ενεργητικοί στην άμυνά τους, χρησιμοποιούν εξαιρετικά τα χέρια πάνω στην μπάλα και μεταφράζουν τα πολλά κλεψίματα σε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης, είναι επικίνδυνοι και στο επιθετικό ριμπάουντ και στους πόντους δεύτερης ευκαιρίας.

Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να καταφέρουμε να πάρουμε από τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτό που μας αναλογεί».