Skip to main content

Καστρίτης: Παίρνουμε βαθιά ανάσα και ετοιμαζόμαστε για Κολοσσό (video)

«Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και απαιτητικό και για αυτό θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Ηρακλή.

Στη σημασία που είχε για τον Ηρακλή η σημερινή νίκη επί του Λαυρίου τόσο για ψυχολογικούς όσο και βαθμολογικούς λόγους στάθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Καστρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Γηραιού»:

«Θέλω να δώσω αρχικά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Προερχόμασταν από μία πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχείς απουσίες και τραυματισμούς που καθημερινά μας δημιουργούσαν προβλήματα. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ήταν πολύ σημαντικό το να πάρουμε την σημερινή νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει κάνει «διπλά» κόντρα σε ανταγωνιστές μας και ήθελε πολύ προσοχή. Τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας έδωσε ώθηση και δύναμη για ακόμη ένα παιχνίδι. Εμείς τώρα παίρνουμε μία βαθιά ανάσα και ετοιμαζόμαστε αμέσως για την συνέχεια.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και απαιτητικό και για αυτό θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο».