Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΚΑΣΤΡΟ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ): ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ Ο ΣΟΑΡΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Είναι καλό και για τον Μάτος και για τον ΠΑΟΚ να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους», δήλωσε ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ο Λουίς Κάστρο είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που γνωρίζουν καλά τον Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού έχει ιδίαν άποψη από τη συνύπαρξή τους στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την κατέθεσε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Τίτορμου»:

- Για τον Ροντρίγκο Σοάρες: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με τη χρονιά που έκανε περίμενα να πάει σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας. Μου έκανε έκπληξη που επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Σοάρες ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή επιλογή, είναι ένας πολύ επιθετικογενής ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθά και με μπαλιές από πίσω, να δίνει γκολ στην ομάδα του, να μοιράζει ασίστ. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι του».

- Για το αν ο Ροντρίγκο Σοάρες μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με τον Λέο Μάτος: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Είναι καλό και για τον Μάτος και για τον ΠΑΟΚ να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους».

- Για το αν μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Η αλήθεια είναι ότι είναι περισσότερο δεξιός μπακ. Οι δύο θέσεις δεν έχουν τακτικές διαφορές και έχει να κάνει με το πόδι που χρησιμοποιεί κάθε παίκτης. Ο Ροντρίγκο είναι δεξιοπόδαρος αλλά νομίζω ότι και τακτικά δε θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί και στα αριστερά της άμυνας»

- Για το αν το στυλ παιχνιδιού του μοιάζει με κάποιου διάσημου ποδοσφαιριστή: «Κάθε ποδοσφαιριστής είναι διαφορετικός. Το χαρακτηριστικό του Ροντρίγκο είναι ότι είναι ιδιαίτερα επιθετικός και κάνει τις σωστές επιλογές στα τελευταία μέτρα πριν από την αντίπαλη περιοχή. Είναι πολύ έξυπνος και θα βρει πάντα τον συμπαίκτη του που είναι μόνος του και πρέπει να πάρει την μπάλα. Σε μία ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου της όπως ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

- Για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αν μπορεί να αντέξει σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ: «Η εμπειρία μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης υπάρχει στους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που δεν είναι έμπειροι και για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. Πιστεύω ότι οι συμπαίκτες του θα τον βοηθήσουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ