Skip to main content

Ζέρβας κατά κομματικών υποψηφιοτήτων: «Παντελώς άσχετες με την πόλη»

Το αυτοδιοικητικό εγχείρημα Ζέρβα έχει χαρακτηριστικά σύνθεσης και προγραμματικού βάθους, αναφέρουν συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης

«Αν δεν επέλεγαν τα κομματικά γραφεία να ρίξουν Ταχιάο και Νοτοπούλου στη μάχη των δημοτικών εκλογών, σήμερα θα ασχολούνταν με κάτι άλλο, πάντως σίγουρα όχι με την πόλη. Η πόλη έχει μόνο να χάσει από το κομματικά επιβαλλόμενο δίπολο» τονίζει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ανοίγει μέτωπα κατά των «κομματικών» -όπως τις χαρακτηρίζει- υποψηφιοτήτων.

«Τους ενδιαφέρει το βράδυ των εκλογών το χρώμα του χάρτη αλλά αγνοούν ότι τον πολίτη και τον δημότη τον ενδιαφέρει να ζει σε μια πόλη καθαρή, λειτουργική και ζωντανή. Άλλωστε φέτος υπάρχουν πολλές κάλπες για να επιλέξει κανείς το κόμμα του. Εδώ μιλάμε όμως για την πόλη», δηλώνει σε κάθε ευκαιρία.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα κόμματα την υπόθεση της Θεσσαλονίκης είναι ενδεικτικός της σημασίας που αποδίδουν. Επέλεξαν υποψηφιότητες είτε ξεπερασμένες, είτε χιλιοδοκιμασμένες, είτε αναγκαστικές –αφού πολλοί αρνήθηκαν–, είτε παντελώς άσχετες με την πόλη και την τοπική αυτοδιοίκηση».  

Πάντως δεν είναι λίγοι από τη Νέα Δημοκρατία που στηρίζουν τον Κ. Ζέρβα παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Ταχιάος πήρε το χρίσμα. «Η προσπάθειά στηρίζεται και από ανθρώπους με αναφορά στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά, προσδίδοντας στο εγχείρημα χαρακτηριστικά σύνθεσης και προγραμματικού βάθους. Η υποψηφιότητα Ζέρβα αθροίζει δυνάμεις από κάθε πολιτικό ρεύμα», τονίζουν οι συνεργάτες του.