Skip to main content

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον προπηλακισμό Μηταράκη στη Χίο

Παράλληλα η Κουμουνδούρου λέει πως η ΝΔ έρχεται αντιμέτωπη με προεκλογικά ψέματα σχετικά με τη μετεγκατάσταση προσφύγων.

Σχόλιο για τον προπηλακισμό του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη (δείτε έδω), από εξαγριωμένους διαδηλωτές στην Χίο, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει το συμβάν, τονίζοντας πως «οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Μηταράκη, για το προσφυγικό είναι αυτονόητα καταδικαστέες».

«Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση», συμπλήρωσε σε ανακοίνωσή του.

Να σημειωθεί πως οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο του νησιού, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα διοργανωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία της νέας κλειστής δομής.