Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ

Το υπουργείο κάνει λόγο για απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια και ξεκαθαρίζει ότι οι ελληνικές Αρχές προβαίνουν ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Την καταδρομική επίθεση με μπογιές τα ξημερώματα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, που βρίσκεται στην πρεσβεία των ΗΠΑ καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια και ξεκαθαρίζει ότι οι ελληνικές Αρχές προβαίνουν ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

«Καταδικάζουμε με τον εντονότερο τρόπο το σημερινό περιστατικό βανδαλισμού στην κατοικία του Πρέσβυ της φίλης χώρας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πρόκειται για απαράδεκτη και ανεύθυνη ενέργεια, η οποία ωστόσο δεν θα πλήξει τη φιλία και την ολοένα διευρυνόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας. Μια συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αρχές κι αξίες, προς όφελος και των δύο λαών μας. Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν  ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», σημειώνει το υπουργείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ