Skip to main content

Καταδικάζουν οι εργαζόμενοι στο Σύνδεσμο ΟΤΑ την «επίθεση» Μπουτάρη

Για αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος στο γραφείο τύπου του Συνδέσμου ΟΤΑ Γιάννης Παπαμίχος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ.

Για αναίτια και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος στο γραφείο τύπου του Συνδέσμου ΟΤΑ Γιάννης Παπαμίχος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου. Καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, τη συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη και της συνεργάτιδάς του.

Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, ο κ. Παπαμίχος παρακολούθησε την συνέντευξη και με ευθύτητα και κοσμιότητα έθεσε ερωτήματα για την πορεία της ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη υπερασπιζόμενος τη δουλειά των εργαζομένων στο Σύνδεσμο ΟΤΑ.

«Ο κ. Μπουτάρης επαναλαμβάνοντας πρόσφατη απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους συναδέλφους εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης τους οποίους αποκάλεσε «γαϊδούρια» και «τεμπέληδες» αποκάλεσε χωρίς καθόλου να προκληθεί «γαϊδούρι» και «χαμένο κορμί» τον Γιάννη Παπαμίχο και τον απείλησε με ανείπωτες φράσεις του πεζοδρομίου παρεμποδίζοντας το έργο του και αφήνοντας υπονοούμενα για την αντρική και επαγγελματική του τιμή» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ούτε «τεμπέληδες» ούτε γαϊδούρια» αλλά άνθρωποι που μοχθούμε καθημερινά στο μεροκάματο για να ζήσουμε τις οικογένειές μας και να προκόψει η πατρίδα μας και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες επιθέσεις και προσβολές» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων στο Σύνδεσμο ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ανακύκλωση.