Skip to main content

Καταδίκη της Χρυσής Αυγής ζήτουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή

Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ζητούν από το δικαστήριο οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή με ανακοίνωση τους ενόψει της αυριανής δίκης,

«Απαιτούμε από το δικαστήριο την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή από την Αυτόνομη Θύρα 10, ενόψει της αυριανής δίκης της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Στα 112 χρόνια ιστορίας του, ο σύλλογος έχει προσφέρει πολλά στη μάχη ενάντια στο φασισμο και το ρατσισμό. Εμείς ως άξιοι συνεχιστές της ιστορίας του Ηρακλή καλούμαστε να τιμήσουμε το παρελθόν και όσα έχει προσφέρει.

Έχουμε δείξει πολλές φορές με τη δράση μας ότι δε μένουμε αμέτοχοι στα κοινωνικά δρώμενα, στον αγώνα ενάντια στο άδικο, στην αλληλεγγυή απέναντι στο συνάνθρωπο. Δηλώνουμε οτι τα ναζιστικά κατακάθια δεν έχουν χώρο αναμεσά μας.

Σαν Αυτόνομη Θύρα 10 απαιτούμε απο το δικαστήριο την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και φωνάζουμε δυνατά «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ...ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ».

Αύριο Τετάρτη(7/10) η μητέρα του Παύλου, η ΜΑΝΑ ΜΑΣ δε θα ναι μόνη της, θα έχει όλους μας στο πλευρό της. Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να τιμήσουμε το Παύλο».