Skip to main content

Καταδίκη τριών οπαδών του ΠΑΟΚ

Ποινές φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τριετή αναστολή επιβλήθηκαν σε βάρος τριών οπαδών του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για επίθεση εναντίον αστυνομικών, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τα

Ποινές φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τριετή αναστολή επιβλήθηκανσε βάρος τριών οπαδών του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι γιαεπίθεση εναντίον αστυνομικών, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τα γραφείασυνδέσμου οπαδών του «Δικεφάλου», στη Θεσσαλονίκη.


Οικατηγορούμενοι -ηλικίας 22, 33 και 34 ετών- κρίθηκαν ένοχοι για τααδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, ενώ, επιπλέον, ένας εξ αυτώνκαταδικάστηκε για παράνομη οπλοφορία, επειδή κατείχε έναν σουγιά.


Οι μάρτυρες - αστυνομικοί κατέθεσαν ότι κλήθηκαν στην περιοχή, έπειτααπό καταγγελία για ξυλοδαρμό οπαδού του Άρη. Όπως κατέθεσαν, στη θέατους, ομάδα ατόμων -ανάμεσα σ΄ αυτούς και οι τρεις κατηγορούμενοι- τουςεπιτέθηκε, πετώντας διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, στο δικαστήριο οιαστυνομικοί δεν αναγνώρισαν στα πρόσωπά τους τούς δράστες της επίθεσης.


Απολογούμενοι, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκανότι βρίσκονταν στο σημείο, συμμετέχοντας σε εκδήλωση του συνδέσμου γιανα συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας του.