Skip to main content

Καταδίωξη 23χρονου διακινητή στις Σέρρες - Συγκρούστηκε σε μπάρες

Ο 23χρονος κατευθυνόταν με κλεμμένο όχημα προς τη Θεσσαλονίκη όταν εντοπίστηκε από τις αρχές - Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να πέσει σε μπάρες.

Τον εντοπισμό ενός κλεμμένου οχήματος που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός και μετέφερε 11 μη νόμιμους αλλοδαπούς πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Συγκεκριμένα, χθες, 22 Ιανουαρίου, τα ξημερώματα, εντοπίστηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης από κλιμάκιο αστυνομικών το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, ωστόσο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε σε προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια ο 23χρονος διέφυγε πεζός και μετά από έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Στο όχημα μετέφερε συνολικά 11 αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα την προηγούμενη ημέρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2019 από περιοχή της Αττικής.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

φωτογραφία αρχείου