Skip to main content

Καταδίωξη διακινητή μεταναστών στην παλιά ΕΟ Καβάλας-Θεσσαλονίκης

Χειροπέδες έπειτα από καταδίωξη σε αλλοδαπό διακινητή που μετέφερε παράνομα στη χώρα τέσσερις μετανάστες - Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός-διακινητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και κατασχέθηκε το όχημά του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.