Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΝΕΑΡΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 22χρονος κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν σταμάτησε αρχικά σε σήμα ελέγχου αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού διακινητή, προχώρησαν σήμερα το πρωί, ύστερα από καταδίωξη, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Πακιστανός, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν σταμάτησε αρχικά σε σήμα ελέγχου αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στα διόδια Μουσθένης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθως, εντοπίσθηκε στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, όπου έπειτα από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Νέας Απολλωνίας και συνελήφθη ο 22χρονος παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα 10 αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ