Skip to main content

Καταδίωξη στην Αθήνα:Κλεμμένο ΙΧ έπεσε σε δύο μοτοσικλέτες–Τέσσερις τραυματίες

Η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος από περιπολικό της ΕΛΑΣ είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να τραυματιστούν πολίτες

Τέσσερις είναι οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην οδό Λιοσίων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται για δύο οδηγούς μοτοσικλέτας, πάνω στις οποίες έπεσε το κλεμμένο αυτοκίνητο πριν ακινητοποιηθεί και μία γυναίκα, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο, που φρενάρισε απότομα για να αποφύγει την σύγκρουση, ενώ ο τέταρτος τραυματίας είναι ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη.

Και οι τέσσερις, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της Καθημερινής, δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος από περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να τραυματιστούν πολίτες επί της οδού Λιοσίων. Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Λιοσίων 172.

Στο σημείο του ατυχήματος -από το ύψος της οδού Σιώκου μέχρι την οδό Αγίου Μελετίου- παραμένει κλειστή οδός Λιοσίων, ενώ για τον συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Λόγω του ότι χύθηκαν λάδια στον δρόμο διακόπηκε η κυκλοφορία.

Φωτογραφίες από Καθημερινή